+359 2 9845118            noma@noma.bg
          
     
Новини

Лидер Спед ЕООД и Карнели - 23 ООД се присъединиха към семейството на НОМА

  02.02.2024 13:08

На проведено заседание на Управителния съвет на НОМА бяха разгледани и приети кандидатурите за редовно членство на Лидер Спед ЕООД, гр. Свиленград и Карнели - 23 ООД, гр. София.

Лидер Спед ЕООД оперира на на територията на МП Капитан Андреево и МБ Свиленград, което им позволява удобство при работа с клиентите. Опитът и изградения професионализъм на служителите им дава възможност за обработка на голям обем от всички видове документи, свързани с всички митнически режими.

Като мотиви за членство в НОМА, колегите от Лидер Спед ЕООД изтъкват възможността за посредничество между членовете на НОМА и държавните институции.

Карнели - 23 ООД се представлява от г-жа Анелия Янева, която работи като митнически агент от 2002 г. Работата на фирмата е насочена предимно към обработка на пратки, превозвани със сухопътен и морски транспорт. Дружеството работи с почти всички митнически режими на територията на митническите учреждения в гр. София.

Като мотиви за членство в НОМА, колегите от Карнели - 23 ООД изтъкват възможността за достъп до актуална информация, свързана с работата на митническите представители, както и до обучения относно новостите в професията.

Да им пожелаем успех и се надяваме да допринесат за постигане целите на НОМА!