+359 2 9845118            noma@noma.bg
          
     
Новини

ПС Консултинг ЕООД се присъедини към семейството на НОМА

  13.07.2023 11:03

На проведено заседание на Управителния съвет на НОМА бе разгледана и приета кандидатурата за редовен член на ПС Консултинг ЕООД, гр. Свищов.

Фирмата е основана преди повече от 20 години и е позната в бранша като Митническа агенция КАМ. Основната дейност се развива на територията на МП Пристанище Свищов, както и пред други митнически учреждения на територията на страната. Извършва митническо представителство, консултации по прилаганото митническо законодателство, представяне на стоки пред митническите органи, електронно деклариране на всички митнически режими, изготвяне на външнотърговски документи и други дейности, свързани с митническата обработка на стоки..
 
Като мотиви за членство в НОМА,  колегите от ПС Консултинг изтъкват подобряване професионалната компетентност на служителите и развиване партньорските отношения на фирмата с други лица, осъществяващи митническо представителство. Активно участие при внедряване на нововъведенията и промените в митническите процедури в резултат на актуализиране на европейското и национално митническо законодателство..

Да им пожелаем успех и се надяваме да допринесат за постигане целите на НОМА!